Srbi u Evroligi: Bjelica i Bogdan nose Fener

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2014, 00:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbi u Evroligi: Bjelica i Bogdan nose Fener

Osim košarkaša Crvene zvezde, u Top 16 gledaćemo još osam naših internacionalaca: Nenada Krstića (Anadolu Efes), Stefan Markovića i Kenana Karahodžića (Unuikaha), Zorana Ercega i Vladimira Micova (Galatasaraj), Miloša Teodosića (CSKA) i Bogdana Bogdanovića i Nemaju Bjelicu (Fenerbahče). U poslednjem kolu prve faze Evrolige srpski košarkaši imali su solidan učinak, a najviše su istakli Nemanja Bjleica i Bogdan Bogdanović.

Srpski tandem u Fenerbahčeu >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i protiv Bajerna bio je najzaslužniji za trijumf tima koji sa klupe predvodi Željko Obradović. Bogdanović je bio najefikasniji sa 16 poena za samo 24 minutau igri. Nekadašnji košarkaš Partizana, posle početnog privikavanja na novi klub, igra sve bolje i sigurno će u nastavku takmičenja da bude udarna igla istanbulskih žuto-plavih. Bjelica je odirgao na uobičajenom visokom nivou sa 14 poena i šest skokova.

Od ostalih naših internacionalaca dvocifreni su bili: Vladimir Micov, Nemanja Nedović i Nemanja Jaramaz.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kraljevska asistencija: Pogledajte potez Rudija Fernandeza /VIDEO/

Izvor: Blic, 20.Dec.2014

U poslednjem kolu prve faze Evrolige košarkaši Real Madrida savladali su turski Efes sa 90:70, a najbolji potez večeri izveo je igrač "kraljevskog kluba", Rudi Fernandez...Asistencija Fernandeza za Janisa Burusisa je izabrana kao najbolji potez večeri u Evroligi...Real je potvrdio prvo mesto dominacijom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.