Šestorica Srba u konkurenciji za tim Evrolige

Izvor: RTS, 16.Apr.2014, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šestorica Srba u konkurenciji za tim Evrolige

U konkurenciji za najbolji tim Evrolige nalaze se šestorica srpskih košarkaša - Bogdan Bogdanović, Miloš Teodosić, Nenad Krstić, Nemanja Bjelica, Zoran Erceg i Vladimir Štimac. Glasanje za najbolji tim Evrolige, na sajtu najelitnijeg košarkaškog takmičenja Evrope, otvoreno je do ponoći 28. aprila.

Šestorica srpskih košarkaša nalaze se u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << za najbolji tim Evrolige u sezoni 2013/14, objavljeno je na sajtu tog takmičenja.

Među kandidatima za najbolji tim Evrolige su košarkaš Partizana Bogdan Bogdanović, igrači moskovskog CSKA Miloš Teodosić i Nenad Krstić, igrač Fenerbahčea Nemanja Bjelica, Zoran Erceg iz Galatasaraja i košarkaš Unikahe Vladimir Štimac.

Pored njih, u konkurenciji je još jedan košarkaš crno-belih, Francuz Žofri Lovernj.

Bogdanović i Lovernj su nominovani i za nagradu Evrolige "Zvezda u usponu". Pored njih dvojice, za tu nagradu konkuriše i centar Partizana Nikola Milutinov.

Glasanje za najbolji tim Evrolige, na sajtu najelitnijeg košarkaškog takmičenja Evrope, otvoreno je do ponoći 28. aprila.

Glasovi navijača činiće 25 odsto glasova, a preostalih 75 odsto biće glasovi novinara.

Košarkaš koji dobije najviše glasova navijača automatski će biti proglašen za najkorisnijeg pojedinca takmičenja u njihovom izboru.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.