Savanović napustio Bajern?

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2016, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savanović napustio Bajern?

Srpski internacionalac Duško Savanović navodno je okončao saradnju sa minhenskim Bajernom za koji je nastupao od 2014. godine.

Minhenski Bajern i srpski košarkaš Duško Savanović navodno su završili saradnju pošto se krilni košarkaš već neko vreme ne nalazi u planovima Svetislava Pešića.

Srpski internacionalac odstranjen je iz tima nakon četvrtfinalnog duela sa Ludvigsburgom koji je bio na programu 10. maja, a koji je Bajern izgubio i doveo u pitanje plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u polufinale plej-ofa.

Duško Savanović je u sezoni na izmaku prosečno beležio 12.7 poena i 3.4 skoka u nemačkoj Bundesligi, dok je u prvoj fazi Evrolige na devet mečeva beležio prosek od 11.2 poena i 5.8 skokova.

Ostaje da se vidi da li je informacija koju je lansirao novinar Dejvid Pik tačna i, ukoliko je tako, šta je razlog za prekid saradnje Bajerna i Savanovića.

Source: Dusko Savanovic is no longer with Bayern Munich. Hasn't been with team since May 10 vs Ludwigsburg.

— David Pick (@IAmDPick) May 29, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savanović odlazi iz Bajerna

Izvor: Mondo, 29.Maj.2016

Srpski internacionalac je blizu rastanka sa bavarskim klubom...Foto: MN Press..Dok se Bajern bori sa Bambergom plasman u finale Bundeslige, poznati izraelski novinar Dejvid Pik objavio je informaciju da je Duško Savanović (32, 204 cm) napustio minhenski klub...Bivši reprezentativac Srbije nije u timu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.