Izvor: HotSport.rs, 27.Okt.2016, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SPORT NA TV: Evroliga ponovo na malim ekranima, gledajte Tea u ruskom derbiju

Danas će u TV programu najzanimljiviji biti dueli četvrtog kola Evrolige.

Evroliga ne staje. Tek po završenom trećem kolu, počinje četvrto, a danas će na programu biti četiri duela. Kapiten Srbije Miloš Teodosić će u dresu CSKA iz Moskve igrati protiv Uniksa u svojevrsnom ruskom evroligaškom derbiju.
Pored tog duela, igraće se i >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << turski duel između Darušafake i Efesa. Milan Mačvan i Miroslav Raduljica će u dresu Armani Milana dočekati madridski Real, a veoma neizvestan meč biće i između Baskonije i Olimpijakosa.
Svi prenosi biće na kanalima SportKluba.

The post SPORT NA TV: Evroliga ponovo na malim ekranima, gledajte Tea u ruskom derbiju appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL Fantazi - Vreme je da se Ertel probudi (foto)

Izvor: Sportske.net, 27.Okt.2016

Nema stajanja u Evroligi, večeras su na programu četiri meča četvrtog kola, a to znači i nova prilika da osvojite vredne nagrade...FantasyNova je danas izašla sa ponudom u kojoj su tri igre koje sadrže večerašnje evroligaške okršaje, mi ćemo okušati sreću u onoj gde je učešće 50 dinara...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.