Reprezentativac Kosova ostaje u Kataloniji

Izvor: Sportske.net, 28.Jul.2016, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Reprezentativac Kosova ostaje u Kataloniji

Amerikanac sa pasošem Kosova potpisao je novi ugovor sa španskim gigantom.

Džastin Dolman će i ubuduće nositi dres Barselone, kako je ozvaničeno da je potpisao ugovor koji bi u klubu mogao da ga zadrži još tri godine.

On je potpisao ugovor po principu "1+1+1", te će već na isteku naredne sezone moći da promeni sredinu.

Dolman je bio jedan od najboljih igrača "Blaugrane" u sezoni za nama, a da nije njega bilo pitanje je da li >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bi Barselona stigla i do Top 8 faze Evrolige.

On je svojim koševima u poslednjim sekundama meča najpre porazio Real Madrid, a potom je i protiv CSKA postigao pobedonosni "buzzer beater".

Tokom karijere je branio i boje Šolea, Besansona i Orelana u Francuskoj, a u Španiji je igrao još za Alikante, Manresu i Valensiju.

U dresu Valensije je proglašen za MVP-a španske Endesa lige, u sezoni 2013/14.

On je pre nešto više od mesec dana prihvatio i poziv reprezentacije Kosova, te će braniti njihove boje na takmičenjima reprezentativnog nivoa.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dolmen po meri Barselone

Izvor: MVP.rs, 29.Jul.2016, 00:16

Blaugrana je zadovoljna Amerikancem...Barselona je napravila logičan potez tako što je produžila ugovor sa hladnokrvnim Džastinom Dolmenom (31, 208). Tako će Amerikanac u Kataloniji boraviti i naredne tri godine...Dolmen je u Blaugranu došao 2014. godine iz Valensije. U prvoj sezoni je bio nevidljiv...

Nastavak na MVP.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.