Prekid utakmice u Atini zbog dojave o bombi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 23:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid utakmice u Atini zbog dojave o bombi

Utakmica košarkaša Panatinaikosa i Barselone u Atini, u poslednjem 10. kolu Grupe C Evrolige, prekinuta je večeras zbog dojave o bombi u hali OAKA.

Kako su preneli španski mediji, dvorana u Atini je ispražnjena, pošto je dojavljeno da će za sat vremena u njoj eksplodirati bomba.

Utakmica je prekinuta na poluvremenu, pri vođstvu Barselone od 40:23 i još nije poznato da li će biti nastavljena.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Bomba" prekinula meč u Atini!

Izvor: Vesti-online.com, 19.Dec.2014

Utakmica košarkaša Panatinaikosa i Barselone u Atini, u poslednjem 10. kolu Grupe C Evrolige, prekinuta je zbog dojave o bombi u hali "OAKA"...Kako su preneli španski mediji, dvorana u Atini je ispražnjena, pošto je dojavljeno da će za sat vremena u njoj eksplodirati bomba. Utakmica je prekinuta...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.