Prekid u Atini: OAKA evakuisana zbog dojave o bombi

Izvor: Sportal.rs, 19.Dec.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid u Atini: "OAKA" evakuisana zbog dojave o bombi

Utakmica poslednjeg kola Evrolige, u okviru grupe C, između Panatinaikosa i Barselone, koja se igra u Atini, prekinuta je na poluvremenu zbog dojave o bombi. Odmah pošto je policija obaveštena o tome hala je ispražnjena i pitanje je da li će meč biti nastavljen.

U trenutku prekida rezultat je 40:23 u korist Katalonaca, lidera grupe.

Zanimljivo je da "OAKA" Arenu nisu napustili svi navijači. Jedna grupa pristalica Panatinaikosa je ostala na tribinama, doduše mali broj njih, i čeka odluku zvaničnika o nastavku utakmice.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekid u "OAKA Areni" zbog dojave o bombi!

Izvor: Sportske.net, 19.Dec.2014

Utakmica 10. kola u evroligaškoj grupi "C" između Panatinaikosa i Barselone prekinuta je zbog dojave o bombi, prenose grčki mediji.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.