Poen za pamćenje - OVOM trojkom je Teo stigao do 2.500 poena u Evroligi! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Dec.2016, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poen za pamćenje - OVOM trojkom je Teo stigao do 2.500 poena u Evroligi! (video)

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić u četvrtak je prikazao još jednu maestralnu partiju u Evroligi, a utakmica sa Brose Bambergom ostaće upamćena i zbog ličnog reokrda plejmejkera CSKA.

Košarkaški maestro Miloš Teodosić juče je još jednom pokazao Evropi i svetu da spada među najbolje plejmejkere na svetu, što je očitovano i kroz brojke koje je imao na meču sa Brose Bambergom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Srpski internacionalac završio je meč u Bambergu sa 31 postignutim poenom, 8 asistencija, a pritom je uradio nešto izuzetno značajno kada je istorijat Evrolige u pitanju.

Plejmejker moskovskog CSKA uspeo je da probije granicu od 2.500 postignutih poena u Evroligi i tako ostvari nešto što je pošlo za rukom još samo petorici košarkaša.

Pre gostovanja Brose Bambergu Miloš Teodosić se nalazio na koti od 2.496 poena u Evroligi, a trideset sekundi pre kraja prve četvrtine pomenutog meča ubacio je trojku kojom je probio granicu od 2.500 poena.

Tim povodom Evroliga je na zvaničnom "Tviter" nalogu napravila osvrt na Teodosićevo ostvarenje i izdvojila poen koji je srpskog košarkaša uvrstio u odabrano društvo evropske elite.

2️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ points in the Turkish Airlines EuroLeague:✅

By Milos Teodosic. pic.twitter.com/Wjur91Ygv1

— EuroLeague (@EuroLeague) December 2, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.