POVREDA NIJE OSTAVILA TRAGA: ‘Armija’ maršira ka finalu predvođena generalom Teom! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Maj.2017, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POVREDA NIJE OSTAVILA TRAGA: ‘Armija’ maršira ka finalu predvođena generalom Teom! (VIDEO)

Košarkaši CSKA vode posle 20 minuta igre protiv Olimpijakosa rezultatom 40:33, u prvom polufinalnom meču Evrolige.

Najzaslužniji za vođstvo Moskovljana posle prvog poluvremena je srpski plejmejker Miloš Teodosić, koji je u prvom delu igre ubacio 15 poena (3/5 za tri) a veliku pomoć imao je u Nandu de Kolou koji je ubacio 10 poena.
Ruski tim je na odmor mogao da ode i sa većom razlikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << pošto su krajem druge deonice imali i 12 poena prednosti, ipak Olimpijakos je najviše zahvaljujući Jorgosu Printezisu, koji je za sada jedini raspoložen u redovima Atinjana (10 poena), na poluvreme otišao sa podnošljivim minusom.
CSKA je tako zahvaljujući boljem otvaranju utakmice, gde je tokom prve četvrtine dozvolio rivalu svega 12 poena, na poluvreme odneo prednost ali sigurno da nas u nastavku očekuje velika borba.
 
 
Milos #F4Glory pic.twitter.com/iIedZdjmlj
— KIA en Zona (@kiaenzona) May 19, 2017

The post POVREDA NIJE OSTAVILA TRAGA: ‘Armija’ maršira ka finalu predvođena generalom Teom! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Teo fantastičan, ali je tragičar, Olimpijakos u finalu! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2017

Košarkaši Olimpijakosa su se plasirali u finale ovogodišnjeg F4 Evrolige, pobedom nad moskovskim CSKA nakon velikog preokreta...Izabranici Janisa Sferopulosa uspeli su da savladaju moskovski CSKA rezultatom 78-82..."Armejci" su bolje otvorili meč, poveli su sa 7-2 nakon tri minuta igre, ali je potom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.