NAJAVA DANA (27. oktobar): Evroligaški derbiji u Trostrukom superparu

Izvor: MozzartSport.com, 27.Okt.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJAVA DANA (27. oktobar): Evroligaški derbiji u Trostrukom superparu

Pogledajte koji nas to interesantni događaji očekuju danas i koje mečeve samo u MOZZARTU možete odigrati po većim kvotama

Posle izuzetno bogate srede očekuje nas isto tako bogati četvrtak. Na programu su kup dueli u Rusiji i Švajcarskoj, a čekaju nas interesantni mečevi u Belgiji i Italiji. Tu je još jedno burno veče kada je u pitanju košarkaška Evroliga. Sve te događaje moći ćete da odigrate po znatno povoljnijim kvotama u kladionicama MOZZART u okviru našeg >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << specijala Trostruki superpar.

4366: ANŽI – ZENIT, 17.00

(Fudbal, Rusija Kup)


Zenit iskušenje u Kupu dočekuje u odličnoj formi. Ekipa iz Sankt Peterburga vezala je pet pobeda. Međutim i Anži ima solidne rezultate. Gosti nisu primili gol na prethodna dva meča. Posledji put Anži je bio bolji od Zenita 8.maja 2013.godine. Od tada Zenit ima šest pobeda uz jedan remi.

3417: CIRIH - SEN GALEN, 20.15

(Fudbal, Švajcarska, Kup)


Gledajući statistiku očekuje nas vrlo efikasan meč. Na prethodna tri susreta ova dva tima došlo je 3+. Sent Galen je u padu forme. Gosti imaju samo jedan trijumf u četiri poslednja susreta. Cirih je poslednji put poražen 15.septembra. Od tada ima pet pobeda i tri remija.

1818: GENT – STANDARD, 20.30

(Fudbal, Belgija 1)


Pobedom nad Beverenom Standard je prekinuo niz od četiri meča bez trijumfa. Ekipa našeg stručnjaka Aleksandra Jankovića igra vrlo efikasne mečeve u poslednje vreme. Na prethodna tri susreta došlo je 4+. Gent je vezao čwetiri pobede nasd večerašnjim rivalom. Istina, Gent je u slaboj formi. Iza sebe imaju dva poraza.

1020: PALERMO – UDINEZE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)


Palermo i dalje ima samo jedan prvenstveni trijumf. U poslednja dva susrteta poraženi su identičnim rezultatom – 1:4. Na prethodna tri susreta Udineza došlo je 3+. Gledajući tradiciju Palermo je favorit. Imaju tri uzastopne pobede protiv večerašnjeg rivala.

1744: SIJETL - KANZAS SITI, 04.00

(Fudbal, SAD, plej-of)


Ovo je prva utakmica plej-ofa. Kanzas Siti je bio bolji u regularnom delu od večerašnjeg rivala. Dobili su dve utakmice, i to bez primljenog gola. Kanzas je od prethodnih pet mečeva dobio – tri.

7018: CSKA – UNIKS, 19.00

(Košarka, Evroliga)


Ne bi smelo da ima mnogo dileme u ruskom okršaju. CSKA ima maksimalan učinak u dosadašnjem delu Evrolige. Sa druge strane Uniks još nije osetio slast pobede. Ove sezone igrali su pripremni meč u okviru Gomeljski kupa i CSKA je slavio sa 84:75.

7019: DARUŠAFAKA – EFES, 19.15

(Košarka, Evroliga)


Gledajući tabelu Efes je Darušafaka je veliki favorit. Efes je uz Uniks jedini tim u Evroligi sa skorom 0:3. Međutim, treba imati u vidu da Pivari ne leže skupocenoj četi Dejvida Blata. Tim iz Istanbula je dobio 19 prethodnih mečeva protiv Darušafake. Jasno je da će domaćin igrati protiv tradicije.

7020: ARMANI MILANO - REAL MADRID, 20.45

(Košarka, Evroliga)


Oba tima su poražena u prethodnoj rundi. Ipak, Real se dobrano opekao u sudaru sa Baskonijom, dok su Manekeni pognute glave napustile parket u Pireju. Poslednji put su se sastali 2013.godine. Real je dobio oba meča u Evroligi. Kraljevi će i večeras imati imperativ pobede.

7021: SASKI BASKONIJA – OLIMPIJAKOS, 21.00

(Košarka, Evroliga)


Reč je o starim rivalima iz Evrolige. Čak četiri utakmice su odigrali prošle godine, a Olimpijakos je dobio tri. Oba tima imaju skor od dve pobede i jednog poraza. Baskonija je u prethodnoj rundi slavila u sudaru sa favorizovanim Realom.

7914: D. TIM - V. TROICKI, 16.05

(Tenis, ATP Beč)


Samo jednom su se sastali u dosadašnjim karijerama. Srbin je pre dve godine savladao Domenika Tima 2:0, ali je mladi Austrijanac u međuvremenu napravio vrtoglavi uspon, trenutno je deveti teniser sveta, igra pred svojim navijačima, treći je nosilac turnira, ali valja znati da je od poslednjih pet mečeva na tvrdoj podlozi izgubio čak tri.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.