Mitrović džentlmenski: Šteta što nismo igrali u finalu, pa da zajedno idemo u Evroligu

Izvor: Blic, 20.Apr.2015, 00:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović džentlmenski: Šteta što nismo igrali u finalu, pa da zajedno idemo u Evroligu

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović žali što su se njegova ekipa i Partizan sastali u polufinalu ABA lige, a ne borbi za trofej.

Zvezda je ostavila Partizan bez Evrolige, koju je obezbedila ulaskom u finale regionalnog takmičenja, pobedivši sa 81:73 za 3-1 u seriji.

"Izuzetno je naporno za šest dana odigrati četiri derbija, ali mi smo na kraju uspeli da izađemo kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pobednici. Mislim da i Partizan zaslužuje da igra Evroligu, šteta što se igralo polufinale ovako, umesto da se sastanemo u finalu. Ali to je sport, mi se ne zadovoljavamo ovim, idemo dalje", rekao je Mitrović za Sportklub posle meča.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.