Mitrović: Pokazali smo svima da nismo autsajderi u Evroligi

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2016, 12:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mitrović: Pokazali smo svima da nismo autsajderi u Evroligi

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je danas da nijedan tim u Evroligi na crveno-bele neće gledati kao na autsajdera jer su reputaciju izgradili odličnim igrama prethodnih godina, posebno prošle sezone kada su došli do četvrtfinala.

- Prošle sezone ostvarili smo veliki rezultat kada smo prvi put u istoriji kluba igrali u plej-ofu Evrolige. Bio sam povređen, ali sam svaku utakmicu gledao i podržavao tim. Sada sam spreman i uzbeđen. Većina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << igrača ostala je u klubu, tako da smo iskusniji za jednu sezonu - rekao je Mitrović za sajt Evrolige.

Krilni igrač smatra da će novi format takmičenja biti atraktivniji i zanimljiviji svakom ko voli košarku, ali će i biti teži za igrače jer se igraju dve utakmice nedeljno.

- Plasmanom u plej-of prošle sezone pokazali svima smo pokazali da ne mogu da nas posmatraju kao autsajdera. Sada će biti još teže igrati protiv velikih timova, ali smo prethodnih godina uradili dobar posao i ime, pa želimo da zadržimo dobru reputaciju - zaključio je Mitrović.

Izabranici Dejana Radonjića novu sezonu Evrolige otvaraju 13. oktobra mečom protiv Darušafake u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović: Pokazali smo svima da nismo autsajderi u Evroligi

Izvor: RTS, 27.Sep.2016

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović izjavio je da nijedan tim u Evroligi neće gledati na crveno-bele kao na autsajdera, jer su reputaciju izgradili odličnim igrama prethodnih godina, posebno prošle sezone kada su došli do četvrtfinala. Izabranici Dejana Radonjića novu sezonu...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.