MADRIĐANI STREPE PRED ZVEZDU Čeka nas pakao Pionira

Izvor: Blic, 26.Nov.2015, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MADRIĐANI STREPE PRED ZVEZDU Čeka nas pakao "Pionira"

Posle dva poraza košarkaši Real Madrida stižu u Beograd gde će u petak od 20 časova igrati meč sedmog kola Evrolige protiv Crvene zvezde. Trener aktuelnog šampiona Evrope Pablo Laso istakao je da će biti teško u "Pioniru".

"Još četiri runde ima do kraja. Grupa je stvarno zanimljiva. Svesni smo da nam treba pobeda, bez obzira da li igramo kući ili u gostima. Moramo da pobedimo ukoliko mislimo da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se plasiramo u top 16 fazu. Igraćemo u Pioniru gde je sjajna atmosfera i biće jako teško. Ekipa Zvezde se mnogo promenila dolaskom Kvinsija Milera", rekao je Laso.

Njegovu ekipu muče blaže povrede, a trener Madriđana se nada da će sve biti u redu.

"Tompkins je bolje sada, trenira sa ekipom, pa ćemo videti da li će biti spreman za meč. Serhio Ljulj je zadobio lakšu povredu u duelu sa Himkijem pa je odmarao, dok Rudi Fernandez ima problema sa leđima", izjavio je trener Madriđana.

Laso je pohvalno govorio o crveno-belima.

"Crvena zvezda je promenila tim od starta sezone. Skorcanitis je otišao, Mitrović je povređen. Biće teško, sada imaju Milera koji nije igrao u Madridu a imaju i Jovića koji je eksplodirao, pa je čak i prvi asistent takmičenja što dovoljno govori o njemu. Imaju dosta snage u reketu pošto su tu Cirbes i Štimac".

Džejsi Kerol se složio sa trenerom oko atmosfere koja ih čeka u našem hramu košarke.

"Atmosfera u Pioniru je uvek komplikovana za gostujući tim, o kome god da se radi. Zvezda ima strastvene navijače i tim koji je gladan da se pokaže pred njima. Bore se da ostanu u trci za top 16 i biće nam jako teško da ih dobijemo. Da bi ih pobedili moramo da damo sve od sebe. Treba da igramo bolju odbranu, da budemo agresivniji", bio je jasan Kerol.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

REAL DOŠAO U BEOGRAD Serhio Rodrigez: Meč sa Zvezdom je kao finale

Izvor: Blic, 26.Nov.2015

Košarkaši Reala stigli su Beograd u petak nešto posle 20.30 i po sletanju na aerodrom "Nikola Tesla" sjajni plej Madriđana Serhio Rodrigez istakao je da na duel sa Crvenom zvezdom (petak, 20 časova) gleda kao na finale..."Očekujem težak meč u Beogradu. Pripremali smo se cele nedelje za ovu utakmicu...

Nastavak na Blic...

Rebić i Štimac: Biće vrelo u Pioniru

Izvor: B92, 27.Nov.2015, 11:05

Plejmejker Crvene zvezde Nikola Rebić kaže pred meč sa Real Madridom u sedmom kolu Evrolige da se njegov tim neće unapred predati...“Dočekujemo velikana evropske košarke – biće malo drugačije u odnosu na prethodne utakmice jer igramo u Pioniru. Imamo isti skor, što je malo čudno. Ne treba...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.