Lokomotiva se polako zahuktava

Izvor: Sportske.net, 24.Jul.2016, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lokomotiva se polako zahuktava

Klub iz Krasnodara je ostao bez čitave startne petorke i trenera.

Lokomotiva Kubanj je prošle sezone stigla do fajnal fora Evrolige, iako je to od njih malo ko očekivao.

Dilejni, Rendolf, Singlton, Klaver i Drejper su bili bitan deo u istorijskom podvigu Lokosa, ali oni više nisu deo tima.

Uz njih petoricu klub su napustili i Evgenji Voronov koji je prešao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u Uniks, a čak je i Sergej Bikov u potrazi za novim angažmanom.

Kako je poznato da je Jorgos Barcokas potpisao trogodišnji ugovor sa Barselonom, sada će na njegovo mesto takođe Grk, Focis Kacikaris.

Selektor Grčke će u narednim danima preuzeti klupu tima iz Rusije, a imaće "svo vreme ovoga sveta" da oformi ekipu za narednu sezonu kako sa Grčkom nije uspeo da se plasira na Olimpijske igre.

Kako je evidentno da su im potreba pojačanja, izgleda da su u upravi kluba krenuli da rade i na tome.

"Eurohoops" piše da bi doskorašnji košarkaš Pinar Karšijake Keni Gabrijel, mogao da postane prva akvizicija kluba iz Krasondara.

On je gotovo pred potpisom sa ekipom Olimpijakosa, ali se "šuška" da mu je Lokomotiva takođe ponudila dvogodišnju saradnju, samo sa daleko većim primanjima.

Ostaje da se vidi da li će krilni centar odbiti igranje u Evroligi, zarad veće zarade.

Lokomotiva Kubanj će naredne sezone igrati u Evrokupu, a žrebom je određeno da će takmičenje početi u grupi D, zajedno sa Valensijom, Union Olimpijom, Hapoelom iz Jerusalima, nemačkim Ulmom i Feunlabradom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.