Leo: Prijatelju, brzo se oporavi; Željko: Ozbiljno je...

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2016, 02:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leo: Prijatelju, brzo se oporavi; Željko: Ozbiljno je...

Bek Fenerbahčea i reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović povredio je zglob u duelu Evrolige protiv Žalgirisa, a po rečima trenera Željka Obradovića situacija uopšte nije naivna.

Navijači kluba iz Istanbula su na društvenim mrežama napali Lea Vestermana, nekadašnjeg Bogdanovićevog saigrača iz Partizana, koji je indirektno krivac za povredu ljubimca domaće publike.

Francuski internacionalac je >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << na Tviteru poželeo brz oporavak Bogdanoviću.

I wish him fast recovery ! Nothing but love @LeaderOfHorde . #PartizanKid

"Želim ti brz oporavak", napisao je Vesterman.

Košarkaš Fenerbahčea ubrzo je uzvratio:

"Hvala brate!".

Vesterman je imao i poruku za navijače tima iz Istanbula, koji su ga "zatrpali" uvredljivim porukama.

"Sviđa mi se način na koji navijači štitite svoj tim i igrače Fenera, ali nisam imao nameru da izazovem Bogdanovu povredu. On je moj odličan prijatelj", dodao je Francuz.

Koliko je Bogdanovićeva povreda ozbiljna biće poznato u četvrtak posle detaljnih pregleda. Takođe, kod doktora će i Nikola Kalinić, koji je pao na glavu posle jednog pokušaja da dođe do lopte.

"Nemamo preciznu informaciju, ali Bogdanova povreda izgleda ozbiljno. Neće biti u timu protiv Galatasaraja u petak, to je sigurno", rekao je Željko Obradović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.