Kej-Si Rivers se seli u Atinu

Izvor: Sportske.net, 23.Jul.2016, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kej-Si Rivers se seli u Atinu

Bivši košarkaš Real Madrida i Bajern Minhena će nastaviti karijeru u Panatinaikosu.

Rivers se tokom prošle sezone vratio u 'Kraljevski klub' pošto Bajern nije uspeo da se plasira u Top 16 Evrolige, tada je poptisao ugovor s 'Los Blankosima' do kraja sezone, a kako saradnja nije produžena postao je slobodan agent.

Portal 'Sportando' se poziva na saznanja grčkog 'Eurohupsa' i prenosi vest da je 29-godipnji američki bek novi igrač Panatinaikosa.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
On će potpisati ugovor na dve godine sa 'Detelinarima', a očekuje se da se uskoro priključi Pedulakisovom timu.

PAO će biti osmi evropski klub u njegovoj karijeri, uz pomenute Real i Bajern, igrao je još za Himki, Lokomotivu Kubanj, Virtus, Roan, Beneton i Latinu.

K.C. Rivers signing two-year deal with Panathinaikos: https://t.co/BwcOuminlR pic.twitter.com/Sn0hUuYYJK

— Sportando (@Sportando) July 23, 2016

K.C. Rivers signed a two-year contract with @paobcgr, will be announced soon: https://t.co/MNjZeTjIAY pic.twitter.com/RITPVfO95H

— Eurohoops.net (@Eurohoopsnet) July 23, 2016
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.