Kari: Vidimo se i sledeće godine

Izvor: Sportske.net, 30.Maj.2016, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kari: "Vidimo se i sledeće godine"

Ispali su u polufinalu doigravanja BBL lige, ali izgelda da neće menjati "ključnog" čveka.

Bajern i Svetislav Pešić su izgleda neraskidiva kombinacija.

Nakon ispadanja u grupnoj fazi Evrolige, potom u četvrtfinalu Evrokupa, i na kraju u polufinalu plej-ofa u Nemačkoj BBL ligi, možemo da zaključimo da košarkaški klub iz Minhena nije zablistao ove sezone.

Iako su iz kluba rezultatima verovatno nezadovoljni, radom šefa struke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izgleda nisu, kako će po svemu sudeći, jedan od naših najtrofejnijih stručnjaka, Svetislav "Kari" Pešić, i naredne sezon predvoditi "Bavarce" sa klupe.

"Vidimo se sledeće godine", izjavio je Pešić nakon poraza u trećem, ispostavilo se i poslednjem, meču serije između Bamberga i Bajerna.

"Treniraću Bajern 99 odsto i naredne sezone", dodao je popularni "Kari".

Ostaje da se vidi hoće li ga potpredsednik Šels i Henes "istrpeti" i dati mu priliku da vodi ekipu i naredne sezone.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić poručio da ostaje u Bajernu, klub već pikirao Obradovića kao naslednika!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Maj.2016

Klub iz Bavarske mora da donese odluku....Bajern je ostao bez Evrolige, igrački kadar će zasigurno biti izmenjen, ali na trenerskoj poziciji neće biti rokade. Tako bar tvrdi legendarni Svetislav Pešić, koji je u razgovoru za nemački Sport 1 poručio da će ostati na istom mestu i naredne sezone..."Vidimo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.