Kalinić blokadom vratio Dončića u detinjstvo! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Maj.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalinić blokadom vratio Dončića u detinjstvo! (VIDEO)

Košarkaš Fenerbahčea Nikola Kalinić dominirao je u polufinalu Evrolige protiv Reala.

Kalinić je uz Juda bio najbolji na parketu, ubacio je 12 poena uz šest skokova, šest asistencija, četiri ukradene lopte, imao je indek 24, ali i jednu moćnu blokadu.

Talentovani Luka Dončić išao je na polaganje, ali je efektno natrčao Kalinić za blokadu koja je pokazala u kom će pravcu do kraja ići meč.

Fener će u finalu igrati protiv Olimpijakosa, za treće >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << mesto bore se Real i CSKA.

Nikola Kalinic'ten Luka Doncic'e: "Okulun yok mu senin?"#Fener4Glory #F4GLORY #RMBaloncestopic.twitter.com/lXs38Pc1Ic

— What a Game (@whata_gameee) May 19, 2017

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga,   Twiter

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić: Volim da umešam prste u sve na parketu

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 09:54

Nikola Kalinić kaže da ne zna da li mu je partija u polufinalu Evrolige protiv Reala najbolji meč u karijeri, istakavši da je Fenerbahče pokazao kakav je tim...Ekipa Željka Obradovića sigurnom partijom protiv Madriđana (84:75) plasirala se u drugo uzastopno finale elitnog takmičenja, a bivši...

Nastavak na B92...

Nikola Kalinić - I "Kralj" i "kraljeubica" (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2017

Baš mu leži Real, kao da protiv 'Kraljevskog kluba' ima ekstramotiv i suprmoći. Sinoć je bio fenomenalan u polufinalu, izgledao je kao "beli Lebron"...Videli ste sve, videli ste košarku kliniku Nikole Kalinića protiv Real Madrida...Imao je repretentativac Srbije sjajne brojke (12 peona, 6 skokova,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.