Izvor: HotSport.rs, 12.Feb.2016, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD EVROLIGA PREPOZNA TALENAT: Zvezdini košarkaši dobili priznanje (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak su u meču 7. kola Top 16 faze Evrolige pred svojim navijačima savladali Cedevitu sa ubedljivih 94:74.

Poslednje poene za tim Dejana Radonjića postigao je Nemanja Dangubić i to atraktivnim zakucavanjem posle dodavanja Vasilija Micića.
Upravo ovo zakucavanje proglašeno je od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << evrolige za najlepše kada u su u pitanju utakmice odigrane juče, a nema sumnje da će biti visoko kotirano i među 10 najboljih poteza koji će biti izabrani posle današnjih duela.

(Izvor: Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)
Znate li da Markus Vilijams i dalje prati dešavanja na Malom Kalemegdanu i šta je razlog Kinsijevog neigranja u završnici jučerašnjeg meča.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL TOP 10: Gist i Veseli kao nekad u Partizanu, Miler i Dangubić zapalili Pionir i Evropu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 13.Feb.2016, 10:25

U najboljih deset poteza sedmog kola Top 16 faze Evrolige našli su se Kvinsi Miler, Nemanja Dangubić, kao i Džejms Gist i Jan Veseli, nekadašnji košarkaši Partizana.. . I ovo kolo Evrolige obeležili su sjajni potezi. Zakucavanja za postere, dominantne blokade, “izmišljeni” koševi… jednostavno,...

Nastavak na HotSport.rs...

(VIDEO) HRVATSKI MEDIJI PROLUPALI: Traže kaznu za Đokovića i Zvezdu, porede ih sa Šimunićem

Izvor: Kurir, 13.Feb.2016

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Cedevitu (94:74), a taj meč Evrolige, poslužio je medijima u Hrvatskoj da neprimereno i sa dozom neznanja napadnu srpskog i regionalnog šampiona i prvog tenisera sveta Novaka Đokovića...Oni su Đokovićevo prisustvo u Pioniru, gde je bio kao gledalac i navijanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.