Hoćemo li gledati Nemanju Bjelicu na F4 Evrolige?!

Izvor: Sportske.net, 26.Apr.2015, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćemo li gledati Nemanju Bjelicu na F4 Evrolige?!

Loše vesti, doduše nezvanične, večeras stižu iz Turske.

Naime, više izvora iz Turske je večeras prenelo informaciju da je reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica doživeo povredu prepona, pa je njegov nastup na završnom turniru Evrolige doveden pod veliki znak pitanja.

Naravno, tek očekujemo više informacija na ovu temu, a pojedini izvori su preneli da su prve procene da će Bjelica pauzirati oko dve nedelje.

Ukoliko se to obistini, Fenerbahče >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << će biti značajno oslabljen u borbi za titulu prvaka Evrope, pogotovo ako se ima u vidu da je Bjelica tokom čitave sezone bio jedan od najboljih igrača ekipe Željka Obradovića.

Bjelica'nın kasığında yırtık var. 2 hafta içinde dönmesi bekleniyor. Sonuç/temenni = Final Four'a kadar TBL maçlarında iyileşir, dinlenir...

— Can Pelister (@HCanPelister) April 25, 2015
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.