Goreće Pirej u petom meču, Olimpijakos izborio majstoricu velikim preokretom!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Apr.2017, 22:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goreće Pirej u petom meču, Olimpijakos izborio majstoricu velikim preokretom!

Košarkaši Olimpijakosa pobedili su Efes sa 74:62 i izjednačili na 2-2 u četvrtfinalu Evrolige.

Olimpijakos je izborio majstoricu u Pireju posle dve pobede turskog tima, koji je i četvrti meč počeo bolje. Efes je imao i +13 sredinom drugog perioda, što je Oli istopio za 38:35 na poluvremenu.

U nastavku je viđena rezultatska klackalica koja je trajala sve do stata poslednjeg perioda igre, u kom je Efes ubacio samo mršavih osam poena.

Grendžer je držao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << tempo Efesa sa 17 poena, u Olimpijakosu je dominirao Spanulis sa 18 poena. Inače, CSKA čeka pobednike ovog duela, sa druge strane je formiran par Fenerbahče - Real.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENO-BELI IZBORILI PETI MEČ: Spanulis ugasio nade Efesa. Odluka pada u Pireju!

Izvor: Kurir, 28.Apr.2017

...Olimpijakos je izjednačio na 2:2 u seriji, koja se igra na tri pobede Odlučujući peti meč biće odigran u Pireju..Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Vasilis Spanulis sa 18 poena, dok je Printezis ubacio 11 Srpski košarkaš Nikola Milutinov odibgrao je tri minuta, ali nije uspeo da se upiše...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.