Galata dovodi još dva Amerikanca za TOP 16

Izvor: Press, 18.Dec.2014, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galata dovodi još dva Amerikanca za TOP 16

Ataman ne krije koga će turski tim pokušati da angažuje u narednih nekoliko dana
Galatasaraj je pobedom nad Olimpijakosom od 79:74 obezbedio plasman u TOP 16 fazu Evrolige, a odmah posle utakmice u Istanbulu trener turskog kluba Ergin Ataman najavio je da će za drugu fazu elitnog takmičenja angažovati dva pojačanja.

Potencijalni rival >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Crvene zvezde u narednoj rundi Evrolige (ukoliko crveno-beli pobede Laboral naći će se ponovo u istoj grupi) zbog teške finansijske situacije ostao je bez Pjetra Aradorija i Nejta Džavaja, dok su na izlaznim vratima Vujukas i naš Erceg. Zamene su preko potrebne, a Ataman ne krije da će u narednih nekoliko dana klub pokušati da obezbedi potpise beka šutera Džamonta Gordona (već igrao za Galatu) i centra Lamonta Hamiltona iz Laborala. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdo, pobedi i eto Makabija opet u Beogradu!

Izvor: MozzartSport.com, 18.Dec.2014

Devin Smit ubacio je 22 poena u pobedi Ponosa Izraela..Ponos Izraela ide na Zvezdu? Makabi iz Tel Aviva bio je bolji od Unikahe u meču 10. kola Evrolige - 81:73 i tako je obezbedio drugo mesto u grupi B i potencijalni okršaj sa Crvenom zvezdom. Ukoliko crveno-beli  dobiju Laboral Kuću i zauzmu drugu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Ataman: Čudo, istorijski uspeh

Izvor: B92, 19.Dec.2014, 09:40

Trener Galatasaraja Ergin Ataman kaže da je plasman u Top 16 u teškim okolnostima istorijski uspeh za klub...“Naravno da sam veoma srećan, ovaj rezultat je čudo sa ovim sastavom. Mislim da će nam sada uprava i predsednik pomoći da napravimo tim za Top 16. Pokušaćemo da ponovimo uspeh iz prošle...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.