Evroliga ublažila kaznu Zvezdi

Izvor: Sportal.rs, 29.Jan.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga ublažila kaznu Zvezdi

Nezavisna komisija Evrolige delimično je prihvatila žalbu Košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom u vezi sa kaznom zbog incidenata tokom utakmice sa Galatasarajem u Istanbulu.

Crveno-belima je prvobitno izrečena kazna od jedne utakmice igranja pred praznim tribinama (koju je odradial protiv Laboral Kuće) i sa 50.000 evra, a sada će morati da plati manje - 30.001 evro.

Galatasaraj je kažnjen sa 100.000 evra i tri meča pred praznim tribinama. I Turci su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << uložili žalbu, ali je ona odbijena.

Turski klub i Crvena zvezda kažnjeni su zbog slabe organizacije meča u Istanbulu i učešća navijača oba kluba u neredima, u kojima je 21. novembra ubijen navijač crveno-belih Marko Ivković.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U ZVEZDI NEZDOVOLJNI: Žalićemo se višoj instanci

Izvor: HotSport.rs, 29.Jan.2015

Drugostepena komisija Evrolige delimično je usvojila žalbu KK Crvena zvezda Telekom. Žalbeno veće Evrolige uvažilo je argumente koje su čelnici crveno-belih i njihov pravni tim izneli tokom saslušanja u Milanu 20. januara pa je kazna sa 50.000 evra umanjena na 30.001 evro što predstavlja najmanju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.