Evroliga: PAO slavio u Nemačkoj pred okršaj sa Zvezdom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: PAO slavio u Nemačkoj pred okršaj sa Zvezdom

Panatinaikos je ostvario drugi trijumf u Evroligi posle triler završnice u Bambergu - 84:83 i naparavio dobru uvertiru pred meč u petak (20.45) u "OAKA" protiv Crvene zvezde.

Nemački šampion je imao početkom poslednje četvrtine i +10, ali su zeleni iz Atine sjajno odigrali završnicu i uspeli da slave na vrućem gostovanju u Bambergu. Kejsi Rivers je predvodio goste sa 18 poena, 16 je dodao Feldin, a 13 >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Kalates. Kod domaćina, Nikolo Meli je bio najbolji sa 17 poena.

Fenerbahče je lako u Istanbulu izašao na kraj sa Žalgirisom - 82:68. Solidnu partiju pružio je Bogdan Bogdanović, koji je ubacio 10 poena, dok je Kalinić ubacio 4. Veseli i Judo su imali po 14 poena. Kod gostiju iz Viljnusa, sa 15 poena je najbolji bio nekadašnji plej Partizana, Leo Vesterman.

U poslednjem meču trećeg kola, Makabi je u Tel Avivu pobedio Galatasaraj 98:92 i upisao prvi trijumf posle smene trenera. Soni Vims je briljirao sa 23 poena. Kog gostiju istakao se Dentmon sa 22.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Evroliga: PAO slavio u Nemačkoj pred okršaj sa Zvezdom, Bogdan se povredio

Izvor: Vesti-online.com, 26.Okt.2016

Panatinaikos je ostvario drugi trijumf u Evroligi posle triler završnice u Bambergu - 84:83 i naparavio dobru uvertiru pred meč u petak (20.45) u "OAKA" protiv Crvene zvezde...Nemački šampion je imao početkom poslednje četvrtine i +10, ali su zeleni iz Atine sjajno odigrali završnicu i uspeli...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.