Evroliga: Olimpijakos bratski pomogao Zvezdi

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2017, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Olimpijakos bratski pomogao Zvezdi

Barselona nastavlja sa katostrofalnim igrama u Evroligi. Katalonci su sve dalje od Top 8, a u na svom terenu poraženi su od Olimpijakosa - 69:67, u 17. kolu Evrolige. Ovaj rezultat ide na ruku Crvenoj zvezdi, koji se sa Barsom bori za mesto u četvrtfinalu evro elite.

Printezis sa 16 i Lodžeski sa 11 poena bili su najbolji kod gostiju, dok je kod Barse >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << najefikasniji bio Peteri Koponen sa 16, dok je Rajs ubacio 15 poena.

U prvom meču 17. kola Evrolige, Uniks je u Kazanju pobedio Bamberg - 63:58. Američki plej Kit Lengford odigrao je simultanku sa nemačkim šampionom, koji je prekinuo seriju od tri trijumfa. On je postigao čak 27 poena, skoro polovinu od ukupnog broja poena domaćina. Dvocifren je bio još samo Vilijams sa 13 poena. Kod gostiju, najbolji su bili Strelnekis sa 13 i Miler sa 12 poena.

Bamberg je sredinom treće četvrtine imao prednost od 12 poena razlike - 42:30, ali je onda na scenu stupio Lengford i doneo svom timu sedmu pobedu u evro eliti.

U drugom meču kola, Darušafaka je u Istanbulu pobedila Baskoniju - 98:89. Meč sezone odigrao je Letonac Dairis Bertans, koji je postigao 29 poena, dok je Vonamejker ubacio 21. Kod gostiju iz Vitorije, najbolji je bio Adam Hanga sa 19 poena.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.