EVROLIGA: Real razmontirao Barselonu pred Crvenu zvezdu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Mar.2017, 00:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Real razmontirao Barselonu pred Crvenu zvezdu (VIDEO)

U poslednjem meču 27. kola Evrolige Real je u Madridu do nogu potukao Barselonu 85:69 i pokazao kako bi Crvena zvezda za dva dana trebalo da igra protiv Katalonaca.

Neizvesnosti u Madridu nije bilo. ‘El Klasiko’ rešen je u drugoj četvrtini posle koje je ‘kraljevski klub’ imao prednost 41:27. Real je do pobede vodio Ljulj sa 21 poenom i šest asistencija, a pratili su ga Ajon sa 14 i Rednolf sa 13 poena. Kod prežaljene Barselone istakli su se Rajs i Tomić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sa po 12 poena, dok je Koponen dodao 11. Upravo od ove trojice igrača trebalo bi da se čuva i Crvena zvezda pred veoma važan meč koji se u Barseloni igra u petak od 21 čas.
.@AyonGustavo with the SUPER DUNK! WHOA!#RMBFCB #7DAYSMagicMoment #GameON pic.twitter.com/fMq5t66roA
— EuroLeague (@EuroLeague) March 22, 2017

Evo kako posle 27 odigranih kola izgleda tabela Evrolige:

The post EVROLIGA: Real razmontirao Barselonu pred Crvenu zvezdu (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda ima veliku šansu u Barsi i pored umora, to potvrđuju reči trenera Katalonaca!

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

Košarkaši Barselone jedno su od najvećih razočaranja Evrolige, a tu leži i Zvezdina šansa u petak od 21.00...Crveno-beli su se istrošili protiv Olimpijakosa, emotivno i fizički, igrajući i produžetak, ali nemaju mnogo vremena za očajavanje, pošto je Barsa prepreka do top 8. Real je Katalonce...

Nastavak na Telegraf.rs...

POLUDELI ANTE TOMIĆ: Pogledajte kako je Hrvat patosirao igrača Reala, a nije mu sviran faul! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Mar.2017

..Real Madrid je slavio u evroligaškom "El Klasiku" protiv Barselone 85:69...Prosto je neverovatno kako je sudijama promakao brutalan faul centra Barse Antea Tomića...Bivši igrač Reala je laktom udario Džejsija Kerola toliko da je ovaj pao na parket...Nije to bila jedina nezgodna situacija, imao...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.