EVROLIGA: Grmljavina Delija ruši oslabljenu Barselonu (SASTAVI)

Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2016, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Grmljavina Delija ruši oslabljenu Barselonu (SASTAVI)

Večeras za 19 časova zakazan je susret Crvene zvezde i Barselone u okviru trećeg kola Evrolige.
  





 Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, rekao je za zvaničan sajt Evrolige da je ovo tek treći od 30 mečeva ove godine, a potom je pohvalio Barselonu:
 
– Čak i oslabljena, Barselona je jak tim. Sačuvali su osnovu ekipe >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << od prošle godine, stigao je novi trener koji je osvojio Evroligu, nova pojačanja su kvalitetna… Spremni smo za izazov, svi igrači su zdravi i spremni. Što se tiče Nejta Voltersa, on će biti uz ekipu u Atini, rekao je Radonjić.




 
Marko Simonović je takođe apostrofirao veličinu Katalonaca:
 
– Velika utakmica je pred nama. Barsa je veliki svetski sportski brend u svim sportovima. Moramo da igramo dobru odbranu, da budemo koncentrisani 40 minuta, da igramo najbolje što možemo. Arena će sigurno biti puna, tako da smo spremni.
 
Trener španskog tima Jorgos Barcokas smatra da neće biti lako:
 
– Borićemo se jer je utakmica na strani, a sve takve u Evroligi su teške. Ali ova će biti i protiv navijača, pa moramo da kontrolišemo i emocije, da igramo protiv osećanja. Pokazala je Zvezda da ume da kontroliše utakmicu, tako da igramo i protiv teškog protivnika. Moramo da igramo našu igru. Bolji smo iz dana u dan, dobri smo bili i protiv Fenera, jedna lopta je odlučila, ali rastemo svakim treningom. Imamo problema sa povredama, ali bićemo kompletni uskoro.
 
Po Ribas, košarkaš Barselone, nije krio uzbuđenje:
 
– Jedva čekamo! Igrati na strani je uvek teško, pogotovo kad postoji pritisak 20,000 ljudi. Moramo da skupimo što više pobeda jer znamo da je ovo dug put. Težak su tim, igraju do granica, biće komplikovano, zaključio je španski košarkaš.    
SASTAVI
Crvena zvezda: Rebić, Dangubić, Dženkins, Simonović, Mitrović, Bjelica, Gudurić, Jović, Kuzmić, Lazić, Simanić, Rakićević
Barselona: Rajs, Dorsi, Ribas, Klaver, Vezenjkov, Peno, Erikson, Oleson, Korponen, Sena, Perperoglu, Tomić




The post EVROLIGA: Grmljavina Delija ruši oslabljenu Barselonu (SASTAVI) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.