EL: Sprema se ubitačan ritam sledeće sezone

Izvor: N1 televizija, 29.Apr.2016, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Sprema se ubitačan ritam sledeće sezone

Predstavnici svih 11 klubova sa A licencom Evrolige sastaće se u Londonu, prenosi Gazeta delo Sport. Navodi se da će klubovi razgovarati o FIBA, ali i o rasporedu najjačeg evropskog takmičenja sledeće sezone

Anadolu Efes, CSKA Moskva, Emporio Armani, Barselona, Fenerbahle, Laboral Kuča, Makabi Tel Aviv, Olimpijakos, Panatinaikos, Real Madrid i Žalgiris su sigurni učesnici >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Evrolige, a pridružiće im se i Galatasaraj koji je u sredu osvojio Evrokup. Očekuje se da sastanku prisustvuju i beogradski klubovi Crvena zvezda i Partizan.

Pored sukoba FIBA i Evrolige, čiji bi međusobni sastanak trebalo da bude održan u utorak, razgovaraće se i o rasporedu. Moguće je da će naredne sezone klubovi igrati čak dve utakmice nedeljno u Evroligi, što će zaista biti naporno za učesnike, pošto će imati obaveze i u domaćim šampionatima.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.