EL:Finalni tunir u BeoradU?

Izvor: N1 televizija, 01.Jul.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL:Finalni tunir u BeoradU?

Teroristički napad koji se u sredu dogodio u Istanbulu mogao bi da utiče na konačnu odluku čelnika Evrolige o tome gde će biti organizovan naredni "finalni tunir. Nezvanična informacija glasi da je Beograd prva opcija.

Tragedija koju su teroristi izazvali u sredu na aerodromu "Ataturk" u kojoj je život izgubila 41 osoba a više od 230 je ranjeno, mogla bi da utiče na odluke Evrolige vezano za organizaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << fajnal-fora.

Predstavnici elitnog košarkaškog takmičenja planirali su da završni turnir u nastupajućoj sezoni bude organizovan u Istanbulu, ali su poslednja dešavanja u gradu na Bosforu izgleda uticala na promenu plana. Izraelski novinar Dejvid Pik preneo je nezvaničnu informaciju da Beograd ima ozbiljne šanse da dobije organizaciju finalnog turnira Evrolige za sezonu 2016/2017 umesto Istanbula.

Pre samo dva meseca Đordi Bertomeu je posetio Beograd i tom prilikom je bilo reči da srpska prestonica želi organizaciju završnog turnira Evrolige u naredne tri sezone, a izgleda da bi plan mogao da se ostvari nešto ranije. Podsećamo da će naredna evroligaška sezona biti odigrana u novom formatu, sa 16 klubova koji će igrati u ligaškom sistemu (svako sa svakim), a potom sledi plej-of faza i fajnal-for.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.