Dangubić na dužoj pauzi

Izvor: MozzartSport.com, 21.Jan.2017, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dangubić na dužoj pauzi

"Očekivali smo nekoliko dana odsustva, ali će on duže izostati, što će nam biti problem", kaže trener Dejan Radonjić

Nemanja Dangubić je ozbiljnije povređen. Mladi košarkaš zaradio je ozledu u prethodnom meču Evrolige protiv Makabija, pa će crveno-beli biti lišeni njegove pomoći i na sledećem meču protiv Baskonije u narednom kolu elitnog takmičenja.

Informaciju o povredi beka šampiona Srbije i regiona obelodanio je trener Dejan Radonjić >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << po završetku meča u Laktašima protiv Igokee koji je njegov tim dobio sa 77:68.

“Ritam je veoma naporan i, nažalost, pauza za Nemanju Dangubića će biti duža nego što smo mislili. Očekivali smo nekoliko dana pauze, ali će on duže odsustvovati, što će nam biti problem kada se zna ritam utakmica koji nas očekuje”, rekao je Radonjić.

Simonović probudio Zvezdu u Laktašima! Neka se spremi Baskonija (VIDEO)

I zaista, Crveno-belima sledi put u Španiju u utorak, pa povratak u Beograd i meč sa Panatinaikosom u četvrtak.

“Dobro je što smo pobedili Igokeu i iz meča izašli na način na koji smo hteli. Dobili smo dobar tim, koji kvalitetno radi, a u principu bilo je teže da se spremimo nego obično, jer nismo imali vremena. Sledi nam još teža situacija i videćemo kako će se to odraziti na naše partije i rezultate. Uradićemo sve da i dalje budemo dobri i konkurentni”, zaključio je Dejan Radonjić.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

RADONJIĆ ZNA ODGOVOR: Evo koliko će ODSUSTVOVATI Nemanja Dangubić (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2017

Trener crveno-belih razrešio sve dileme...Nemanja Dangubić je ozbiljnije povređen. Mladi košarkaš zaradio je ozledu u prethodnom meču Evrolige protiv Makabija, pa će crveno-beli biti lišeni njegove pomoći i na sledećem meču protiv Baskonije u narednom kolu elitnog takmičenja...ABA LIGA:...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.