Čelnici Evrolige za Blic: Bez kazne za Vujoševića posle nasrtaja na Mihajla Andrića

Izvor: Blic, 01.Nov.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelnici Evrolige za "Blic": Bez kazne za Vujoševića posle nasrtaja na Mihajla Andrića

"Blic" je upitao čelnike Evrolige, pod čijom ingerencijom je i organizacija Evrokupa, da li će kazniti Duška Vujoševića zbog nasilničkog ponašanja prema svom igraču, kada je nasrnuo na Mihajla Andrića zbog greške na utakmici crno-belih protiv Hapoela u Jerusalimu.

- Pošto smo pažljivo razmotrili dešavanja sa utakmice između Hapoela i Partizana, neće biti nikakvih disciplinskih mera protiv gospodina Duška >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vujoševića. Evroliga jeste i uvek će sankcionisati i osuđivati bilo koji vid nasilničkog ponašanja koja se dešavaju pre, za vreme i posle utakmice - poručili su iz sedišta Evrolige.

„Blic“ je želeo da sazna da li ovaj slučaj može da uslovi promenu pravilnika takmičenja kako bi se slični incidenti sprečili, ali nismo dobili odgovor.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.