POTVRĐENO: Beograd domaćin Fajnal fora Evrolige

Izvor: MozzartSport.com, 21.Okt.2016, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POTVRĐENO: Beograd domaćin Fajnal fora Evrolige

Naredne sezone potpisivanje ugovora

Fajnal for Evrolige 2018. godine u Beogradskoj areni. Takva su saznanja Sportkluba, koji se pohvalio ovom ekskluzivnom informacijom na svom portalu, da bi vrlo brzo istu vesti potvrdio Slavko Gak, gradski sekretar za sport i omladinu.

Takva mogućnost se spomiljala u prethodnih nekoliko meseci, o njoj je često govorio i predsednik Crvene >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << zvezde Nebojša Čović, a sad je i definitivno jasno da je ona imala pokriće

Gak je izjavio da će naredne srede biti potpisan ugovor između gradonačelnika Siniše Malog i prvog čoveka Evrolige Ðordija Bertomeua u Beogradu.

Beograd je u julu bio domaćin kvalifikacija za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru, a prethodni veliki događaj u najvećoj dvorani na ovim prostorima bilo je Evropsko prvenstvo 2005. godine.

Domaćin ovogodišnjeg Fajnal fora je Istanbul.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Nebojša Čović

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Beograd domaćin F4 Evrolige! Gak: Nadamo se da će srpski klub obezbediti završni turnir

Izvor: Telegraf.rs, 21.Okt.2016

Beograd će, nezvanično, dobiti domaćinstvo košarkaškog spektakla...Fajnal-for Evrolige sezone 2017/2918 trebalo bi da se odigra u "Kombank Areni", a sve detalje će čelnici lige sa Đordijem Bertomeuom na čelu doći u glavni grad Srbije i predstaviti plan za održavanje završnog turnira, prenosi...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.