Baskonija jaka kao crna zemlja – potpisao Priđoni

Izvor: MozzartSport.com, 05.Dec.2016, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baskonija jaka kao crna zemlja – potpisao Priđoni

Tim iz Baskije vratio legendu argentinske košarkae

Baskonija je prošle sezone bila apsolutni hit Evrolige, stigla je do fajnal-fora. Žele u Baskiji da ponovo taj poduhvat, a tome u prilog i poslednje vesti koje stižu iz Baskije.

Kako javlja specijalizovani košarkaški portal Sportando ugovor sa Baskonijom potpisao je Pablo Priđoni. Dobrim poznavaocima košarkaških prilika ne treba posebno predstavljati agrentinskog kombo beka.

>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Priđoni je sedam sezona nosio dres košarkaške institucije iz Baskonije koja se tada zvala Taukeramika. Imao je i zapaženu rolu u Real Madridu.

Poslednjih pet sezona je bio je član NBA ligaša Njujorka, Hjustona i Klipersa. Iako je u poznim igračkim godinama legendarni argentinski košarkaš biće veliko pojačanje za ekipu Baskonije. Priđoni će verovatno u sistemu Sita Alonsa predstavljati podršku prvom plejmejkeru Šejnu Larkinu

(Foto MN PRESS)
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.