Zauvek mlada: Eva Ras objasnila zašto voli da izlazi u noćne klubove!

Izvor: Svet, 03.Dec.2016, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zauvek mlada: Eva Ras objasnila zašto voli da izlazi u noćne klubove!

Eva Ras ima 75 godina, ali smatra da to ne može da joj stane na put kada nešto poželi da uradi. Tako je u emisiji Magazin In otkrila zašto voli da izlazi u noćne klubove.
“Pošto su ti klubovi sada značajni, ja moram da izađem i vidim to. Pre neko veče sam izašla i repovala sam. Ostala sam do tri. Ja sam dokona baba, mogu da ustanem i da ne ustanem”, ispričala je Eva, koja je u skorije vreme poznatija po učešću u rijaliti programima nego po svojim ulogama u filmovima i serijama.
 
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zauvek mlada: Eva Ras objasnila zašto voli da izlazi u noćne klubove!

Izvor: Scandal.rs, 03.Dec.2016

Eva Ras ima 75 godina, ali smatra da to ne može da joj stane na put kada nešto poželi da uradi. Tako je u emisiji Magazin In otkrila zašto voli da izlazi u noćne klubove...“Pošto su ti klubovi sada značajni, ja moram da izađem i vidim to. Pre neko veče sam izašla i repovala sam. Ostala sam...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.