EVA RAS Ivo Andrić je ljuljao moju ćerku, voleo je decu, kad je rekla da sam joj mama, nasmejao se i rekao ZNAM

Izvor: Piplmetar.rs, 23.Avg.2017, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVA RAS Ivo Andrić je ljuljao moju ćerku, voleo je decu, kad je rekla da sam joj mama, nasmejao se i rekao ZNAM

Eva Ras je u intervjuu izjavila da je Ivo Andrić ljuljao njenu ćerku na krilima u parku. Još je rekla i da veruje da joj je ćerka, koja je pre mnogo godina umrla, živa.
Slavna srpska glumica Eva Ras davno je ostala bez ćerke Krune i supruga Stevana Rasa. Iako je to za nju veoma bolno, glumica je pristala da evocira uspomene na njih dvoje.
Foto: Printskrin, IMDB – Ras je bio genijalac, a Kruna je nasledila to >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << od njega. Ja sam pored njih dvoje bila čist kreten. Nikada neću zaboraviti kada je Kruna imala svega tri ili četiri godine, stalno smo odlazile u Pionirski park, gde je često bio i Ivo Andrić. Mada je bio već star čovek, nije mu bilo teško da ljulja moju Krunu i da se ljulja sa njom, voleo je decu. Onda je ona njemu jednom rekla: „Ovo je moja mama“, a Ivo joj je odgovorio da me poznaje i nasmejao se – rekla je Eva.
Glumica čak veruje da je njena ćerka i dalje živa.
– Sumnjam da je moja Kruna umrla. Kada su dopremali njeno telo iz Pariza, savetovali su me da je bolje da ne otvaramo sanduk i ja sam to poslušala. Zato sada verujem da je ona živa i da će se pojaviti odnekud i ona i Ras, pa da opet budemo zajedno srećni. Valjda je normalno nadati se takvim stvarima ako ste nekoga mnogo voleli. Ja stalno tražim puteve koji bi me odveli ka njima – zaključuje Eva.
Pročitajte i:
Pitali su Evu Ras kako je reagovala kad je saznala da joj je otac homoseksualac

(Piplmetar/Espreso/KurirStars)

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.