Porodice kidnapovanih i ubijenih Srba na KiM kreću na put ka Žutoj kući

Izvor: KMnovine.com, 30.Maj.2015, 03:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Porodice kidnapovanih i ubijenih Srba na KiM kreću na put ka Žutoj kući

Nakon što su od Vučića tražile da u Albaniji zahteva oslobađanje kidnapovanih Srba, ašto on nije učinio, porodice kidnapovanih i ubijenih Srba sa KiM traže da im bude omogućen put do Žute kuće.



Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih 1998,1999, 2000...na Kosovu i Metohiji organizovaće odlazak svojih porodica u Albaniju.

Tražićemo od države Srbije,UNMIK-a,EULEKS-a,Albanije >> Pročitaj celu vest na sajtu KMnovine.com << da nam obezbede pratnju na putu ISTINE I PRAVDE: BEOGRAD-NIŠ-PRIŠTINA-TIRANA-„ŽUTA KUĆA“...

Porodice i mi kao predstavnici Udruženja ćemo po cenu sopstvenih života krenuti da sami pronađemo naše najmilije članove porodica, koji su na pravdi Boga kidnapovani iz svojih kuća, ulica, radnih mesta, iz kolona prognanih Srba uz pratnju UNMIK-a...

Zamolićemo lično Karlu Del Ponte i Dik Martija koji su prvi obelodanili da je bilo trgovine ljudskim organima Srba da oni budu na čelu kolone porodica žrtava i svojim primerom dokažu da žele da pomognu porodicama žrtava Srba na Kosovu i Metohiji.

Porodice će poneti krampove, ašove, lopate, vreće za spavanje, da dođu do pravde i gde ćemo danonoćno prokopati sva ona grobna mesta u severnom delu Albanije i močvare koja su označili Karla Delponte i Dik Marti. Porodice žrtava ne mogu da trpe da na domaćim i stranime medijima dokazani predratni, ratni i posleratni zločinac kome su ruke krvave do lakata, preti Srbiji za genocid i traži ratnu odštetu.

Od 1998. godine i prvih otmica takođe i od dolaska NATO-a, KFOR-a, UNMIK-a... 1999. -2000. godine u toj neravnopravnoj borbi sa zločincima (koji su podržani od zapada) i nepravdom, porodice Srpskih žrtava su uvek bile same.

Na putu otkrivanja istine i pravde pozvaćemo državnike Srbije i poglavare Srpske Pravoslavne Crkve da nas predvode.

Ovo saopštenje za medije Udruženja porodica kidnapovanih i ubijenih na KiM potpisao je predsednik Simo Spasić.
Pripremile:KM Novine

Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na KMnovine.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KMnovine.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KMnovine.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.