Osumnjičenom za ubistvo policajca određen pritvor

Izvor: RTS, 12.Apr.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičenom za ubistvo policajca određen pritvor

Međunarodni sudija u mitrovačkom Osnovnom sudu odredio je jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo policajca Envera Zumebrija koje se dogodilo u julu 2011. godine na severu Kosova, saopštio je Euleks, a prenosi Beta.

Euleks policija prekjuče je pretresla porodičnu kuću Radovana Radića iz Zubinog Potoka, koji se tereti za ubistvo Zumberija.

On je jedan od šestorice Srba osumnjičenih za to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ubistvo tokom sukoba oko prelaza Brnjak koji su pokušali da zauzmu kosovski specijalci.

Euleks, koji ne navodi ime osumnjčenog, saopštio je da je odluka o određivanju pritvora doneta na dva zahteva tužilaštva.

Osumnjičenog (32) juče je u Zupču, na osnovu međunarodnog naloga koji je izdao Interpol uhapsila Operativna grupa za Mitrovicu i Euleksova policija.

Optužbe za ubistvo se odnose se ubistvo Envera Zimberija, policajca Kosovske policije, 26. jula 2011. godine, kao i na napad na konvoj KP u kojem je putovao kada je ubijen.

U odvojenom slučaju, ista osoba se sumnjiči za krivično delo omogućavanje bekstva osobe lišene slobode.

U saopštenju se dodaje da strane imaju pravo žalbe na ovu odluku.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Pritvor za ubistvo policajca 2011. na Kosovu

Izvor: Mondo, 12.Apr.2014

Međunarodni sudija odredio je jednomesečni pritvor osumnjičenom za ubistvo policajca Envera Zumebrija koje se..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.