Meuči i Đurić o novom mandatu Euleksa

Izvor: RTS, 26.Nov.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meuči i Đurić o novom mandatu Euleksa

Šef Euleksa Gabrijele Meuči razgovarao je s direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Markom Đurićem o novom Euleksovom mandatu koji se posebno odnosi na severno Kosovo, gde su Srbi većina.

Meuči je obavestio Đurića da je Euleks posvećen jačanju vladavine prava na severu Kosova, saopštio je Euleks posle sastanka, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Beta.

Današnji sastanak s Đurićem prvi je u seriji susreta koje će Meuči imati s predstavnicima Vlade Srbije tokom dvodnevne posete Beogradu.

Novi šef Euleksa će razgovarati i s premijerom i ministrima pravde i unutrašnjih poslova.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Meuči: Euleks posvećen jačanju vladavine prava na KiM

Izvor: Blic, 26.Nov.2014

Misija Euleksa posvećena je jačanju vladavine prava na severu Kosova i Metohije, izjavio je danas šef misije Euleks na Kosovu Gabrijel Meuči tokom sastanka u Beogradu sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Vlade Srbije Markom Đurićem...Meuči i đurić su, kako se navodi u saopštenju Euleksa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.