Zvezda serije ‘Uvod u anatomiju’ razvodi se posle 15 godina braka

Izvor: Tracara.com, 24.Jan.2015, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda serije ‘Uvod u anatomiju’ razvodi se posle 15 godina braka

Razvod nakon 15 godina braka (foto: WENN) Neodoljivi McDreamy iz serije Uvod u anatomiju Patrick Dempsey i njegova supruga Jillian rešili su da se razdvoje. Nakon 15 godina braka, Dempseyjeva supruga predala je papire za razvod. “Nakon pomnog razmišljanja i uzajamnog poštovanja odlučili smo da okonačmo naš brak. Naša glavna briga su nam deca i molimo za privatnost u ovo osetljivo doba.” stoji u zajedničkom saopštenju ovog, još uvek, para. Patrick i Jillian imaju troje dece: dvanaestogodišnju Tallulah Fyfe i sedmogodišnje blizance Sullivan Patricka i Darby Galena.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

POSLE 15 GODINA BRAKA: Razvodi se zavodnik iz serije Uvoda u anatomiju

Izvor: Kurir, 25.Jan.2015, 13:22

Zaljubljenik u automobilske trke je vest o razvodu primio dok je bio na ovakvom takmičenju na Floridi. Razvod je inicirala njegova supruga, a par je dao i službenu izjavu..Slavni glumac Patrik Dempsi (49), poznatiji po ulozi doktora u seriji "Uvod u anatomiju", razvodi se od supruge Džulijan (49)...Zaljubljenik...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.