Zvezda je rođena među Zvezdicama: Lena je buduća Selin Dion

Izvor: Svet, 01.Apr.2015, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda je rođena među Zvezdicama: Lena je buduća Selin Dion

Ako je to ikako moguće, Lena Stamenković opet je iznenadila sve u žiriju svojom interpretacijom. Ona je nastupila poslednja po redu, a za prvu numeru je izabrala “Alone” Selin Dion.
Lena je dobila stojeće ovacije članova žirija. “Ne znam šta da kažem, majke mi. Ne znam kako da formulišem svoje oduševljenje. Na koji način ona peva, na koji način ona izražava umetnost koju ima u sebi”, rekla je Jelena.
“Ovde se vidi da je Lena svim svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bićem u muzici u sceni. Meni je uzbudljivo, kao vožnja rollercoasterom je slušati Lenu kada će da izvede sve piruete i da pukne sa tom energijom i izražajnošću”, dodao je Milan.
Hari je Lenin nastup, uporedio sa nastupom Fredija Merkjurija. “Možda je malo nepristojno što te ovako hvalim, malo sam ljubomoran na tebe”, priznao je Hari.
Za drugu pesmu je izabrala “Što učinila si ti”. Žiri je bio oduševljen jer će Lenu čuti još jedanput. “Ovo je za snimanje, stvarno”, rekao je Hari. “Kako ti ovaj tekst ozbiljno prolaziš”, primetila je Goca.
“Za ove improvizacije i forice, je l ti to sama ubaciš”, zapitala se Goca. Pošto je dobila odgovor da, poklonila se Leni.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Zvezda je rođena među Zvezdicama: Lena je buduća Selin Dion

Izvor: Scandal.rs, 01.Apr.2015

Ako je to ikako moguće, Lena Stamenković opet je iznenadila sve u žiriju svojom interpretacijom. Ona je nastupila poslednja po redu, a za prvu numeru je izabrala “Alone” Selin Dion...Lena je dobila stojeće ovacije članova žirija. “Ne znam šta da kažem, majke mi. Ne znam kako da formulišem...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.