Žrtva slave i majčinog bančenja, danas je srećna i uspešna glumica!

Izvor: Prva.rs, 02.Avg.2015, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žrtva slave i majčinog bančenja, danas je srećna i uspešna glumica!

Posle teškog detinjstva, popularna glumica Dru Barimor (39) ipak je uspela da stvori zdravu porodicu o kojoj je oduvek sanjala.
Dru je rođena u holivudskoj dinastiji Barimora: otac joj je bio čuveni glumac, Džon, Etel, sestra od njene babe glumica, a Lajonel, brat od babe, tehničar za svetlo u pozorištu i na filmu.
Pored toga što joj je otac bio glumac, bio je i alkoholičar. Po rođenju ćerke ubrzo je napustio porodicu, i ostavio nju i majku da se same snalaze. Njena majka Džejd >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bila je glumica u pokušaju, i redovno je sa sobom vodila Dru kao tinejdžerku po noćnim klubovima.
Sa šest godina, Dru je postala najpoznatija glumica među decom, kada je igrala u Spilbergovom klasiku “E.T.” Ispod slatko detinjeg lica krili su se mnogobrojni problemi. Kako je počela vrlo rano da zarađuje, tako je u devetoj godini počela da pije alkohol i puši marihuanu, da bi sa 13 već išla na lečenje, a naredne godine zakonski je kao maloletno lice oslobođena roditeljske kontrole.
I pored tih problema, ona danas nije žena puna gorčine, već jaka i dinamična osoba. “Pre nego što sam upoznala svog supruga i njegovu porodicu i dobila decu, moji prijatelji su mi bili sve na svetu.”
Kad je reč o odgajanju dece, ona kaže:
- Nikad ne bih odgajala decu u problematičnom okruženju. Ne bih ni rađala da nisam bila sazrela i srela pravu osobu. Morate razgovarati o tome šta je važno a šta nije. Poverenje je suština svega. Znate ono kad kažete detetu da vam slobodno padne u naručje. Po tome vidite da li ima poverenja da vam se prepusti. Ja sam za sada na dobrom putu.
- Mislim da mlade devojke ne treba da stasavaju uz društvene medije, jer znam koliko je dete osetljivo u tom periodu. Ali, nema nam nazad. Nije normalno ni ne dati im ništa, ali ja bih da što više odložim trenutak kada će dobiti mobilne telefone. I neću im dati da se bave glumom, bar ne do njihove 18. godine - kaže Dru.
Na pitanje šta očekuje od ljubavi, Dru kaže: “Nekoga ko će doprineti da se dobro osećate, i da budete zadovoljni sobom.”

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.