Zorica: Popoviću, ne mogu očima da te gledam! Saša: Znači, zato nosiš naočare!

Izvor: Kurir, 28.Feb.2015, 22:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zorica: Popoviću, ne mogu očima da te gledam! Saša: Znači, zato nosiš naočare!

Zorica Brunclik i Sasa Popović ni ove subote nisu mirovali. Nakon što ga je prošlog vikenda nazvala običnim petlom, koji će završiti u loncu u ovoj emisiji mu je nakon kratke verbalne rasprave poručila da slobodno priča, budući da se i ovako, i onako govori kako ona očima ne moze da ga gleda.

"Pa zato i nosiš naočare", pitao je Popović, ali pošto i on sam nosi, Zorica je isto pitanje postavila njemu.

"Ja ih nosim od rodjenja! Od moje 15 godine", rakao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Saša, a onda se ubacila i Snežana Đurišić: "On se rodio u 15 godini!"

Sve ovo izazvalo je salve smeha u celom studiju, ali direktor Grand produkcije nije se dao, pa je do kraja emisije rasplamsavao vatru između ostalih članova žirija.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zorica Brunclik i Saša Popović, ko koga ne može očima da gleda?

Izvor: Poznati.info, 01.Mar.2015, 16:22

Zorica Brunclik i Sasa Popović ni ove subote nisu mirovali, već su konstantno upadali u diskusije...Nakon što ga je prošlog vikenda nazvala običnim petlom, koji će završiti u loncu u ovoj emisiji mu je nakon kratke verbalne rasprave poručila da slobodno priča, budući da se i ovako, i onako...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.