Zmaj uštekao: Posle finala seksao sam se tri sata!

Izvor: Svet, 31.Jul.2016, 09:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj uštekao: Posle finala seksao sam se tri sata!

Kontroverzna rijaliti zvezda Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, i dalje ne može da prežali što je u finalu četvrte sezone “Parova“ završio na četvrtom mestu.
On otkriva tajne o Nenadu Marinkoviću Gastozu, Ružici Veljković i Maci Diskreciji, kao i da mu je žao zbog toga što mu produkcija nije dala priliku da pred kamerama u potpunosti pokaže svoj seksualni potencijal.
“Ja sam je*ač nad je*ačima! Meni niko ne može da parira. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Moj tempo retko koja žena može da izdrži. Žene žele da probaju moj 25 centimetara dug polni organ. Bio sam sa jednom devojkom u Novom Sadu posle finala. Tri sata smo imali seks i nije mogla da izdrži više. Kakav je to muškarac koji ne može da ima seks po nekoliko sati i kome brzo padne?! To nije nikakav muškarac”, tvrdi Ilija, koji se nada da će mu u novoj sezoni rijalitija Parovi, u koji planira da uđe od jeseni, dati šansu da pokaže svoje umeće u krevetu.
“Kivan sam na produkciju jer nije pravično da me pobede Ružica, Gastoz i Maca. Zar Maca koja ne zna ni tablicu množenja?! Pa ona je rekla kod Marića u „Golom životu“ da treba da uđe Nikola Tesla da se bori. Ona je nepismena, mutava i glupa”, u svom maniru tvrdi Zmaj, a onda se osvrće na najvećeg protivnika Gastoza.

“Nenad Marinković je biseksualac. On voli i da daje i da prima. Ljudi iz produkcije su me vodili da mi pokažu da je krv u WC šolji njegova, a koja se vidi kad ne pusti vodu, jer ima hemoroide zato što su ga momci proširili. On je gori od Brendona, koji voli samo muškarce. Gastoz nije kršten. On ne zna koju slavu slavi. On je obrezivan, a kod nas se u Bosni samo muslimani obrezuju. On tvrdi da je potomak Sinđelića, a pre tri večeri je bio u čergarskom naselju kod Niša jer je Rom. On je kopile koje ne zna ko mu je otac. Jedino golom guzicom da njegova mama sedne u mravinjak, pa da pogađa koji ju je mrav ujeo. On i Zorica Dukić su Romi i ne znam zašto to kriju”, tvrdi Zmaj, koji ništa lepo nema da kaže ni za pobednicu Ružicu Veljković.

“Mojim perjem se nakitila Ružica, koja ne vredi ni po pi*ke hladne vode. Ona je jedna obična klošarka koja ni detinjstvo nije imala. Produkcija je od nje, Gastoza i Mace napravila favorite, a ja sam prava zvezda. Sa mnom je trebalo da se takmiče Vojislav Šešelj, Vuk Drašković i drugi intelektualci. Nazvali su mene tatom igre, a Vesnu Rivas mamom igre. Oboje su nas degradirali. Izmislili su Ružicu preko Zmajevih leđa. Hoštaplerki kao što je Ružica pune su novosadske i beogradske ulice”, kaže Ilija.
“Obući ću odelo da budem elegantan u Šipovo kada dođem. Voleo bih da mi Milomir Marić dođe u Šipovo, ali zbog zdravstvenog stanja ne može. Pričao bih mu šest sati bez prekida, a on samo da sluša”, objašnjava Zmaj.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zmaj uštekao: Posle finala seksao sam se tri sata!

Izvor: Scandal.rs, 31.Jul.2016

Kontroverzna rijaliti zvezda Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova, i dalje ne može da prežali što je u finalu četvrte sezone “Parova“ završio na četvrtom mestu...On otkriva tajne o Nenadu Marinkoviću Gastozu, Ružici Veljković i Maci Diskreciji, kao i da mu je žao zbog toga što...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.