Zmaj u hotelu Maldivi napravio haos: Ne želi nagradu iz Parova - od produkcije traži da ga proglase za pobednika! VIDEO

Izvor: Svet plus, 01.Jul.2015, 12:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj u hotelu Maldivi napravio haos: Ne želi nagradu iz Parova - od produkcije traži da ga proglase za pobednika! VIDEO

Zmaj od Šipova i u rijalitiju Hotel Maldivi nastavio je da pravi haos, te je sinoć izjavio kako ne priznaje nagradu od 15.000 evra i da ne želi da je uzme, jer smatra da je pokraden i zahteva od produkcije da ga proglase za pobednika.

Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova nastavio je sa svojim predstavama, te je sinoć u Maldivima tokom nominacija objašnjavao, kako je on digao rekting Parova >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i da je on jedini pobednik, kao i da je zaslužio nagradu od 40. 000 evra, jer je on u svemu bolji od Gasttozza. Nikako ne priznaje poraz i odbija da uzme nagradu od 15. 000 evra, osvojenu za treće mesto, jer je on jedini učenik koji je zaslužio pobedu.

"Ja sam više doprineo ovom rijalitiju i ja ću se jedino smiriti kada mi produkcija da 40.000 evra i njegov sav honorar. U svemu sam bolji o dnjega", rekao je Zmaj, dok se GAsttozz kroz osmeh nadovezao rečenicom: "Moj komentar će biti jako kratak, čestitam Zmaju na trećem mestu".

Jos traje spor oko prvog mesta...Zmaj prihvata samo da dobije 40 hiljada

Posted by Maldivi rijaliti on Tuesday, 30 June 2015

 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZMAJ NAPRAVIO HAOS U MALDIVIMA: Ja sam pobednik Parova, meni treba da daju 40.000 evra!

Izvor: Kurir, 01.Jul.2015

Iliji je malo 15.000 evra koju ne želi da uzme, jer smatra da je pokraden i zahteva od produkcije da ga proglase za pobednika..Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova nastavio je sa svojim predstavama, te je sinoć u Maldivima tokom nominacija objašnjavao, kako je on digao rekting Parova i da...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.