Zmaj nastavlja turneju po kućama: Uvaliću se i kod Gastoza ako me pusti Zorica!

Izvor: Svet, 25.Avg.2016, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj nastavlja turneju po kućama: Uvaliću se i kod Gastoza ako me pusti Zorica!

Zmaj od Šipova kaže da se fenomenalno proveo u Nišu, u nenajavljenoj četvorodnevnoj poseti porodici Miljane Kulić i da namerava da obiđe i još neke učesnike Parova.
U izjavi za Kurir Ilija Grahovac poručuje da bi voleo da njegova sledeća destinacija bude Beograd i poseta Nenadu Marinkoviću Gastozu.
“Eto, voleo bih da ostvarim dogovor s Gastozom i da i njega posetim, ali ne znam da li će Zorica Dukić to dozvoliti, pošto njih dvoje žive zajedno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nemam ništa protiv njih, sve sam im oprostio, iako je baš ona poremetila moj odnos s Nenadom”, priča Zmaj, koji kaže da njegovu popularnost posle “Parova” niko nikada neće dostići, čak ni Svetlana Ražnatović.
“Svakog dana obilazim mnogo gradova po Bosni i svuda sam dočekan kao kralj. Danas sam bio u Travniku, ne mogu da izađem na ulicu a da mi neko ne priđe da se slika ili traži autogram. Narod stoji u redu da popriča sa mnom. Ceca Ražnatović nikada nije doživela, niti će doživeti da ovoliko ljudi zbog nje stoji u redu, nije ni Josip Broz Tito bio ovako popularan kao ja”, uveren je Zmaj.
Kaže da će dugo pamtiti boravak kod porodice Miljane Kulić u Nišu, koju je, kako tvrdi, maksimalno ispoštovao. Prema njegovim rečima, ženskom delu porodice doneo je poklone. Miljani i njenim sestrama kupio je garderobu, a majci Mariji parfem.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.