Zmaj bio četiri dana kod MIljane u kući, jedva ga poslali u Šipovo?!

Izvor: Svet, 24.Avg.2016, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zmaj bio četiri dana kod MIljane u kući, jedva ga poslali u Šipovo?!

Zmaj od Šipova bio je u gostima kod porodice Kulić iz Niša četiri dana. I to ne bi bilo ništa čudno da samozvani kralj stočara nije zapravo došao u cik zore nenajavljen i nije ni nameravao da ode.
Zmaj je u kuću Miljane Kulić upao dok su ona i njeni roditelji spavali.
Ilija je iznenada došao kod nas, niko ga nije očekivao. Bilo je rano ujutro kad je stigao, a naša kuća je stalno otključana, pa je slobodno ušao i počeo da nas budi. Vikao je iz sveg >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << glasa i zvao mog oca: Sićo, Sićo, ja sam došao kod vas, probudi se! Mama i tata su bili u šoku, uplašili su se jer su mislili da je neki provalnik”, priča Miljana.
Kulićeva kaže da su ona i Grahovac u Parovima razgovarali o tome da je on poseti u Nišu, ali da se nisu ništa dogovorili. Naravno, Ilijino ponašanje bilo je slično onom u rijalitiju.
“Nismo mogli da dođemo do reči od njega. Sedeo je na podu i pričao bez prestanka. On i dalje misli da je u Parovima. Kad god bi neko pokušao nešto da kaže, Zmaj bi počeo da viče: Tišina, Mariću! Pričam ja. Je l’ to okej”, priseća se Miljana.
Ona kaže da je Zmaj bio kod nje četiri dana i da je to njoj i njenoj porodic bilo previše pa je pozvala ljude sa Hepija da ga odvedu u Šipovo, što je i učinjeno.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZMAJ OD ŠIPOVA NAPAST: Upao u kuću Miljane Kunić i nije hteo da je napusti!

Izvor: Kurir, 24.Avg.2016

...Zmaj od Šipova bio je u gostima kod porodice Kulić iz Niša četiri dana I to ne bi bilo ništa čudno da samozvani kralj stočara nije zapravo došao u cik zore nenajavljen i nije ni nameravao da ode Pošto im se brzo smučio, Kulići su u pomoć zvali televiziju Hepi..Kako je za Kurir otkrila...

Nastavak na Kurir...

Zmaj od Šipova napravio novi skandal - upao u kuću Miljane Kulić! VIDEO

Izvor: Svet plus, 24.Avg.2016

Zmaj od Šipova ne prestaje sa skandalima, te je novi napravio kada je iznenada usred noći upao u kuću Miljane Kulić u Nišu...Ilija Grahovac, poznatiji kao Zmaj od Šipova nastavio je da privlači pažnju javnosti, a novi haos izbio je kada je odlučio da poseti Miljanu Kulić u njenom rodnom gradu....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.