Zlata Petrović: Mene je najlakše voleti, ništa muškarac ne mora da mi kupuje

Izvor: Scandal.rs, 04.Dec.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Petrović: Mene je najlakše voleti, ništa muškarac ne mora da mi kupuje

Zlata Petrović gostovala je danas kod Lee Kiš i tom priliom ispričala da uživa u vezi sa Željkom Rstićem.

Pevačica tvrdi da nikada nije zavisala od muškarca kao i da je svojim bivšim partnerima ostala u dobrim odnosima.

“Najlakše je voleti Zlatu Petrović. Meni niko ne kupuje bundu, platiš mi jedan ručak, ja ti vratim dva. Nikada nisam pričala loše o svojim bivšima, sa svima sam ostala u dobrim odnosima. Moju decu niko ne hrani, ja sama zarađujem. Ali reći ću, Željko je divan čovek i svaka žena bi bila srećna da bude sa njima”, otkrila je Zlata.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Zlata Petrović: Mene je najlakše voleti, ništa muškarac ne mora da mi kupuje

Izvor: Svet, 04.Dec.2016

Zlata Petrović gostovala je danas kod Lee Kiš i tom priliom ispričala da uživa u vezi sa Željkom Rstićem.. . Pevačica tvrdi da nikada nije zavisala od muškarca kao i da je svojim bivšim partnerima ostala u dobrim odnosima.. “Najlakše je voleti Zlatu Petrović. Meni niko ne kupuje bundu,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.