Zlata Petrović: Mene je najlakše voleti, ništa muškarac ne mora da mi kupuje

Izvor: Svet, 04.Dec.2016, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zlata Petrović: Mene je najlakše voleti, ništa muškarac ne mora da mi kupuje

Zlata Petrović gostovala je danas kod Lee Kiš i tom priliom ispričala da uživa u vezi sa Željkom Rstićem.

Pevačica tvrdi da nikada nije zavisala od muškarca kao i da je svojim bivšim partnerima ostala u dobrim odnosima.
“Najlakše je voleti Zlatu Petrović. Meni niko ne kupuje bundu, platiš mi jedan ručak, ja ti vratim dva. Nikada nisam pričala loše o svojim bivšima, sa svima sam ostala u dobrim odnosima. Moju decu niko ne hrani, ja sama >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zarađujem. Ali reći ću, Željko je divan čovek i svaka žena bi bila srećna da bude sa njima”, otkrila je Zlata.
Halid Muslimović je u istoj emisiji priznao da iako je oženjen jedna poznata dama njegova neostvarena ljubav.
Naime, Dragana Mirković je rekla da su nekada najbolje cice uzdisale za Halidom Muslimovićem.
“Najjače misice su čekale, a kakve je devojke imao… ali ima i sada divnu ženu i decu. Sve u svoje vreme. On ne voli da se hvali”, rekla je Mirkovićeva u emisiji kod Lee Kiš, a potom je Halid otkrio da je jedna pevačica njegova neostvarena ljubav.
“To su neke stavri koje nosim u sebi. Bilo je više žena, a evo Zlata je moja neostvarena ljubav”, rekao je Halid, što je Zlata potvrdila.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.