Izvor: Scandal.rs, 09.Apr.2016, 00:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žika i Crni ušli u sukob zbog Anđele (video)

Anđela Mitkovski i Milan Đorđević Crni su, kao što je poznato, dugogodišnji prijatelji. Oni su otkrili farmerima da se veoma dobro poznaju i da se druže čak sedam godina. Međutim, kako stvari stoje, izgleda da je prijateljstvu došao kraj.

Oni su se više puta pokačili tokom kratkog Anđelinog boravka na imanju u Lisoviću, a kap koja je prelila čašu jeste uvreda koju je Crni izrekao na račun svoje drugarice.

“Završili smo drugarstvo do kraja >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << života”, odmah mu je besno poručila Anđela, koja je nastavila da ga ogovara sa Gogom Aleksić, koja takođe Crnog poznaje godinama.

“On tripuje da je inteligentan, a svi napolju znamo da je nula od inteligencije. On je za mene s*sa mala”, dodala je Veštica, navodi pink.rs, dok je Goga ostala zapanjena njegovim ponašanjem na Farmi dodavši da ne može da ga prepozna.

Neočekivano, zbog vređanja Veštice najviše se uzbudio Žika koji je odmah opleo po svom cimeru. On je stao na Anđelinu stranu i najstrašnije izvređao Crnog.

“J*bem te u usta debilska, smradu! Sisaj k*rac, bre! Gubi se”, urlao je Žika na Crnog.

Pogledajte:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.