Žene, obratite pažnju na pet najvećih muških erogenih zona, a jedne se klonite

Izvor: Scandal.rs, 29.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Žene, obratite pažnju na pet najvećih muških erogenih zona, a jedne se klonite

Verovale ili ne, vaš muškarac ima druge delove tela, osim penisa, koji su bitne erogene zone. Na prvom mestu su njegove usne koje su ocenjene sa sedam poena od ukupno deset. To možda i nije neko iznenađenje, jer ko ne voli da se ljubi!?

Nedaleko iza usana, sa ocenom 5,8 je vrat, bradavice su dobile 4,8, potom na red dolazi donji deo leđa sa 2,8 poena, a deo tela koji je na dnu liste erogenih zona je podlaktica. To znači da bi trebalo da razmislite o tome da na listu seksi aktivnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << ubacite i lizanje podlaktice.

Sprovedeno istraživanje otkrilo je da su erogene zone kod oba pola neverovatno slične. Naime, među 800 učesnika koji su ispitani u Ujedinjenom Kraljevstvu i Južnoj Africi, rezultat je bio zapanjujućće sličan, bez obzira na rasu, pol i seksualnu orijentaciju.

S obzirom na to da se ženske erogene zone ne razlikuju mnogo od muških, to je dobitna kombinacija u krevetu. Samo razmislite o tehnikama u kojima vi uživate i primenite ih na partnera.

Koju god erogenu zonu odaberete kao fokus, držite se podalje od stopala. Od 41 dela tela, stopala su dobila najmanji broj poena. Naravno, sa izuzetkom ljudi koji imaju “fut fetiš”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.